Publicador de continguts


Comença el Mes de l’Ocupació de PalmaActiva, que ofereix 1.353 llocs de feina


12 de febrer de 2024

Des d’avui i fins al 18 de març hi participen un total de 38 empreses que cerquen personal.

Les cadenes hoteleres Barceló Hotel Group i Nybau Hotels han realitzat avui les primeres entrevistes de treball.

Palma, 12 de febrer de 2024.- El Mes de l’Ocupació de PalmaActiva ha començat avui i, fins al pròxim 18 de març, aquesta iniciativa posa en contacte els responsables de Recursos Humans de les diferents empreses que cerquen personal amb persones que es troben en situació de recerca de feina.

El Mes de l’Ocupació té lloc a la seu de PalmaActiva, al carrer del Socors, i en aquesta iniciativa hi participen un total de 38 empreses que ofereixen 1.353 llocs de feina. Durant 20 jornades, en aquestes trobades es podran mantenir entrevistes de feina i per a participar-hi és necessària la inscripció. Els ciutadans interessats poden apuntar-s’hi en qualsevol moment encara que es recomana fer-ho amb temps, ja que l’aforament és limitat.

A la primera jornada d’avui hi han participant les empreses Barceló Hotel Group i Nybau Hotels, que han realitzat entrevistes a un total de 280 persones que han acudit com a candidates.

En concret, Barceló Hotel Group ha fet entrevistes per als llocs de feina dels perfils de cambrer/a, cuiner/a, cambrer/a de pisos i recepcionista.

Per la seva banda, Nybau Hotels cerca recepcionista d’hotel, cambrer/a, cuiner/a, cambrer/a de pisos, cap de partida, cap de secció, mantenidor d’edificis.

La regidora d’Economia i Comerç, Lupe Ferrer, ha destacat que, per a aquest equip de govern, el Mes de l’Ocupació és molt important “perquè incideix en una de les nostres grans prioritats aquesta legislatura: la dinamització del mercat laboral de la nostra ciutat”.

La pàgina web on es pot consultar el calendari, les empreses participants i els perfils dels llocs de treball és https://mesocupacio.palmaactiva.com

El calendari d’empreses que hi participen aquesta setmana és el següent:

Dimarts 13: Insotel i BG Hotels
Dijous 15: Iberostar
Divendres 16: Mac Hotels, Vibra Hotels

Més informació: https://mesocupacio.palmaactiva.net/
 

Data darrera modificació: 14 de febrer de 2024