Publicador de continguts


Sus a les festes de Nadal aquest cap de setmana amb diferents espectacles lumínics


23 de novembre de 2020

Palma, 23 de novembre de 2020.- El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, la directora general de Participació Ciutadana, Clàudia Costa, i la directora artística dels espectacles, Elisa Martínez, han presentat avui els espectacles que es faran a Palma els dies 28 i 29 de novembre per a donar la benvinguda a les festes de Nadal.

"Palma, una abraçada de llum" són tres circuits ubicats a la Murada, el parc de les Estacions i el parc de la Riera i en què la llum serà el gran protagonista. A través d'aquestes propostes els visitants podran participar, transitar i travessar túnels i portes que els faran viure noves experiències sensorials.

A cadascun dels indrets es faran tres espectacles diferents, amb diversos passis de 18 a 22 h. L'afluència serà limitada i per tant caldrà reservar cita prèviament. Es podrà fer a partir d'avui capvespre a través de la següent pàgina web https://tufas.palma.cat/.

L'objectiu d'aquesta proposta és encendre la ciutat amb espectacles lumínics que donin el sus als llums de Nadal un any en què les restriccions sanitàries ens han obligat a fugir de les aglomeracions i explorar noves propostes.

Per al regidor Alberto Jarabo, "volem descentralitzar l'encesa a través d'espectacles culturals dedicats a la llum a tres zones de la ciutat. Volem que la ciutadania pugui gaudir de la festa, en aquests temps de restriccions necessiten aquests tipus d'esdeveniments. La nostra voluntat és que la ciutadania gaudeixi de la festa de manera segura"

Circuit de la Murada

  • La Porta de Tannhäuser, a càrrec de PirolasserFx i Grup Trui. Es tracta d'una instal.lació audiovisual amb focus làser que farà als visitants transitar per un món oníric i futurista.
  • Cruzando el invierno, de la companyia Teatro Silfo, ens oferirà un fragment del seu espectacle La luna en el jardínen què convida els infants a conèixer i experimentar els petits miracles de la natura a partir de l'observació de les estacions.
  • Família de Lux és la proposta de la companyia Teatro Dargenio. Mitjançant un espectacle d'ombres cerca fer viure la màgia dels contes d'una manera inesperada i lluminosa.

Circuit de les Estacions

  • Space-Time Tunel, proposta de l'artista nEcKo i de l'equip Fugei Origami nº2 de l'artista El imaginario i l'equip Visualmax. Es tracta de dues escultures lumíniques. Dins el mateix circuit els visitants podran també pintar un quadre virtual gràcies a Alona Vinç i la seva projecció interactiva Pintem un nou món.

Circuit de la Riera

 

  • Liquid Orange & Ibiza Magic Lab proposen un laboratori molt especial. Per una banda la projecció Liquit show i per l'altra Stargate, una projecció hologràfica que transporta el visitant a la cinquena dimensió, on s'obre la porta dels somnis.
  • També es podrà participar en la gravació del vídeo per a salvar els grans temes musicals de la nostra vida. Save the Temazo Remix, un espectacle de circ i música.

Aquests esdeveniments pretenen generar experiències col.lectives a través del llum i de la música. Es tracta d'esdeveniments segurs que ens acosten les tecnologies més innovadores del moment.

A tots els espectacles es compliran les mesures de seguretat, obligant a mantenir una distància de metre i mig entre els assistents i amb l'ús obligatori de mascareta en tot moment.


Documents

encesa

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022