Publicador de continguts


Hinds, Las Migas, Funambulista, Chuchito Valdés, Derrick Carter i L'Últim Indi seran els caps de cartell de la Revetla de Sant Sebastià 2020


18 de desembre de 2019

Palma, 18 de desembre de 2019.- El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, la directora general de Participació Ciutadana, Clàudia Costa, l'assessor musical de la Revetla, Miquel Ferrer, juntament amb representants de les tres emissores que tenen programats concerts amb motiu de les festes de Sant Sebastià 2020; Xavier Bonet (COPE Mallorca); 40 Pop (Miguel Vera) i Europa FM (Juan Carlos Enrique) han presentat avui el cartell musical de la Revetla de Sant Sebastià 2020.

A la convocatòria d'enguany s'hi ha presentat un total de 298 ofertes artístiques, de les quals s'han escollit 50. Hi haurà 32 actuacions musicals a la Revetla i 18 als concerts de les ràdios, això són cinc més que l'any passat. De les set places que acolliran concerts (Joan Carles I, pl. d'Espanya, pl. de la Reina, pl. Major, pl. de Cort, pl. de l'Olivar i pl. de la Feixina) totes tindran representació femenina i almanco una actuació d'un grup local. De fet, la presència de grups de les Illes al cartell musical augmenta fins al 58 per cent amb 18 artistes o formacions, la qual cosa suposa dos més que el 2019. Dels 50 artistes la meitat (25) no han actuat mai a la Revetla.

La selecció d'artistes ha estat elaborada per l'assessor musical Miquel Ferrer seguint els criteris establerts per a cada escenari i d'acord amb les propostes artístiques presentades. Destaquen Hinds a la plaça del Rei Joan Carles I, Funambulistas a la plaça d'Espanya, Las Migas a la plaça de la Reina, Derrick Carter a la Feixina, L'Últim Indi a la plaça Major i Chuchito Valdés a la plaça de Cort.

Per al regidor Alberto Jarabo "la Revetla de Sant Sebastià és una celebració popular adreçada a la ciutadania, per tant, la festa d'enguany l'hem preparat defugint del concepte de festival musical, que ja té altres espais reservats a l'illa. Hem centrat els nostres esforços a cercar una oferta variada i que arribi a tothom" Jarabo ha destacat, a més que "la qualitat musical és present a totes les places on hem preparat una programació plural però fidel al seu estil. Volem posar l'accent a la diversitat de grups locals, la presència de grups en català, elsde nova creació i l'elevada presència de dones, siguin artistes o membres de les formacions que actuaran. Aquesta pluralitat és un reflex de la societat diversa que som"

Com a novetat s'incorpora la figura del presentador a la plaça d'Espanya com a projecte pilot. Xavi Canyelles serà l'encarregat de donar pas a les actuacions musicals, així com de donar informació d'interès als assistents, amenitzant la vetlada amb les seves improvisacions i monòlegs.

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022