Publicador de continguts


L'Àrea de Participació Ciutadana lliura el Premi Antoni Socies Cladera a Guillem Portell pel disseny de la Cavalcada de Reis


30 de desembre de 2019

Avui s'ha formalitzat l'acord amb El Corte Inglés que permet destinar de 7.500 euros de patrocini, distribuïts en 50 vals per a famílies usuàries de l'Àrea de Benestar Social

L'empresa Diario de Mallorca patrocinarà la carrossa dedicada a l'hivern, que dia 5 de gener recorrerà els carrers de Palma amb motiu de la Cavalcada de Reis

Palma, 30 de gener de 2019.- El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, juntament amb el director general de Benestar Social, Joan Antoni Salas, i el representant d'El Corte Inglés, Antonio Sánchez Grao, han signat avui un acord que permet destinar un total de 7.500 euros, distribuïts en 50 vals de 150 euros, a complementar els ajuts per a les famílies amb infants amb més necessitats de Palma.

Des de l'Àrea de Participació Ciutadana agraeixen la tasca social d'El Corte Inglés, que és un dels col.laboradors tradicionals de l'Ajuntament. Així, s'ha destinat a aquests vals la quantia que aquesta empresa aportava mitjançant patrocini a l'Àrea de Participació Ciutadana per a contribuir a l'organització de les festes de Nadal, Cavalcada de Reis i Sant Sebastià. "La responsabilitat social de les empreses contribueix a millorar les festes de Palma i estam especialment satisfets amb aquesta fórmula, ja que permet que el patrocini tingui un vessant social", ha dit Alberto Jarabo. Des de l'Àrea de Benestar Social es repartiran al llarg del mes de gener aquestes targetes, que contribuiran a generar moments de felicitat entre les famílies.

A més d'aquests vals, El Corte Inglés col.labora aquests dies amb la Cavalcada de Reis aportant 3.500 quilos de caramels.

Patrocini a la carrossa dedicada a l'hivern

L'Àrea de Participació Ciutadana també ha signat avui un acord amb el gerent de l'empresa Editora Balear, Sebastià Oliver, per tal que el Diario de Mallorca patrocini la carrossa inspirada en l'hivern que participarà el proper dia 5 de gener en la Cavalcada de Reis. A més, aquesta empresa aportarà 300 quilos de caramels.

Lliurament del Premi Antoni Socies Cladera

A la sala de plens s'ha entregat avui el Premi Antoni Socias Cladera a Guillem Portell Català. Aquesta distinció, per l'obra titulada Aeròlits, que il.lustra els cartells de la Cavalcada de Reis 2020, consisteix en un premi en metàl.lic de 600 euros i una escultura amb un disseny de Jaume Canet inspirat en les creacions artístiques que feu Antoni Socias a les darreres edicions de la Cavalcada de Reis de Palma. Cal recordar que enguany es varen presentar a aquest concurs un total de 32 il.lustracions.

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022