Publicador de continguts


L’Ajuntament acull la celebració del XV Consell d’Infants i Adolescents


21 de novembre de 2023

Els joves consellers presenten el Pla d’infància i adolescència de Palma 2023-2027 en el marc del Dia de la Infància

Palma, 21 de novembre de 2023.- El batle, Jaime Martínez Llabrés, ha presidit avui el XV Consell d’Infants i Adolescents de l’Ajuntament de Palma, una iniciativa que reafirma el compromís de la ciutat amb la participació activa dels més joves en la presa de decisions.

La reunió, celebrada a la sala de plens de l’Ajuntament, ha estat especialment significativa en emmarcar-se en el Dia de la Infància. Durant aquest esdeveniment, els consellers han presentat al batle i a les altres entitats presents el Pla d’infància i adolescència de Palma per al període 2023-2027, destacant iniciatives i propostes clau per a millorar la qualitat de vida dels nins i adolescents a la ciutat.

A l’acte hi han assistit diversos centres educatius (CEIP Es Rafal Vell, Col·legi Monti-sion, Col·legi Sant Vicenç de Paül Sa Vileta i l’IES Ses Estacions), a més de representants de diverses entitats (Creu Roja, Fundació Natzaret, Llars El Temple, UNICEF i Defensora de la Ciutadania). De l’actual equip de govern hi han participat la tinenta de batle i regidora de Serveis Socials, Lourdes Roca; el director general d’Educació i Infància, José María Noguera; el director general de Participació, Jose Luis Iglesias; la directora general d’Interculturalitat, Francisa Rosa Sampol; el director general d’Esports, David Salom, i el coordinador de Cultura i Arts Visuals, Fernando Gómez de la Cuesta.

Aquest encontre es converteix en una fita en el calendari municipal, reafirmant la posició de Palma com a referent en la promoció de la participació dels infants i adolescents en la construcció del seu propi futur.

Data darrera modificació: 24 de novembre de 2023