Publicador de continguts


L’Ajuntament de Palma dona suport a “Palma, tot un centre de diversió”


28 de novembre de 2023

Palma, 28 de novembre de 2023.- L’Ajuntament de Palma, mitjançant PalmaActiva, dona suport un any més a la campanya de dinamització comercial “Palma, tot un centre de diversió”, que promouen les patronals del comerç AFEDECO i PIMECO. La regidora d’Economia i Comerç, Lupe Ferrer; el director general de Comerç, Toni Fuster; el president d’AFEDECO, Antoni Gayà, i la vicepresidenta de PIMECO, Carolina Domingo, han visitat avui les atraccions de la plaça d’Espanya i la pista de gel. Els clients dels comerços adherits podran gaudir de la campanya des d’avui i fins al 20 de gener. La campanya consisteix en la instal·lació i funcionament d’atraccions infantils i parades a diferents emplaçaments de la ciutat. A part, la campanya també compta amb la participació de dos trenets que fan dos recorreguts diferents per Palma.

També han assistit a la presentació el director insular de Comerç Alfredo Arias, el president del Gremi de Firaires, Guillermo Cerdá, i el director general d’Autònoms, Juan Antonio Tormo.

La regidora de Comerç ha felicitat les patronals del sector per promoure un any més aquesta iniciativa amb l’objectiu de dinamitzar la ciutat durant les festes de Nadal. “«Palma, tot un centre de diversió» aconsegueix cada any consolidar la nostra ciutat com un punt de referència actiu i atractiu de les compres nadalenques”, ha afirmat l’edil.

Ferrer ha explicat que per a l’Ajuntament aquesta campanya és d’interès general, i per això des de PalmaActiva i l’Àrea de Comerç es fan tots els tràmits necessaris perquè totes les activitats puguin tenir el seu espai. “Volem que la gent gaudeixi de la nostra ciutat a través dels nostres comerços, passejant i comprant feim ciutat”, ha destacat la regidora d’Economia i Comerç.

Ferrer ha afirmat que gràcies a aquesta campanya, Palma s’omple de diversió durant les festes de Nadal, “per això, des de l’Ajuntament seguirem donant suport a aquesta iniciativa, ja que com a Ajuntament defensam el comerç de proximitat, que genera activitat econòmica i llocs de feina”.

L’objectiu d’aquesta campanya és, segons ha manifestat el president d’AFEDECO, “l’animació i la dinamització comercial, que combina l’esbarjo amb l’activitat comercial durant Nadal”. La vicepresidenta de PIMECO Carolina Domingo ha valorat molt positivament activitats com aquesta que “animen els ciutadans a sortir al carrer, fer ciutat i activen les compres al petit comerç”. Des de les dues patronals de comerç s’afirma que aquesta iniciativa pretén oferir un motiu més perquè la gent surti als carrers comercials a gaudir de l’animació i de l’entorn nadalenc i oferir als comerciants la possibilitat d’augmentar les vendes gràcies a la major afluència de gent

 

Palma, tot un centre de diversió

 

Dates de la campanya: del 28 de novembre de 2023 al 20 de gener de 2024, ambdós inclosos.

Atraccions i parades a: c. d’Eusebi Estada; parc de les Estacions; pl. de Francesc Garcia i Orell; pl. de Madrid; pl. Major; pl. de l’Olivar; pl. de Miquel Dolç; pl. de París

Trenets de Nadal. Horari: de 17 a 21 hores. Freqüència: cada 25 minuts aproximadament.

• 1r recorregut, Centre: pl. de la Reina – pg. del Born – av. de Jaume III – pg. de Mallorca – av. de Portugal – via Roma – la Rambla – c. de la Unió – pg. del Born – pl. de la Reina

Dates: 7, 15, 16, 22, 23, 29 i 30 de desembre de 2023, i 3 i 4 de gener de 2024.

• 2n recorregut, Eixample: pl. d’Abu Yahya – c. del 31 de Desembre – av. del Comte de Sallent – c. del General Riera – c. de Joan Massanet i Moragues – c. de Francesc Fiol i Joan – c. del Poeta Guillem Colom – c. de Gaspar Bennàzar – c. de l’Arxiduc Lluís Salvador – c. de Rosselló i Cazador – pl. d’Abu Yahya.

Dates: 22, 23, 29 i 30 de desembre de 2023, i 3 i 4 de gener de 2024


Data darrera modificació: 1 de desembre de 2023