Publicador de continguts


L’Ajuntament destina 100.000 € per al desenvolupament d’associacions de veïns i les seves federacions


12 de setembre de 2023

Les entitats interessades poden presentar sol·licituds per a optar a les ajudes fins al 25 de setembre


12 de setembre, Palma.- L’Ajuntament ha posat en marxa la nova convocatòria pública de subvencions per al desenvolupament de plans i/o accions de millora de les associacions veïnals i les seves federacions el 2023, aprovada el passat 6 de setembre per la Junta de Govern Municipal.

Aquesta iniciativa està promoguda pel Departament de Participació Ciutadana de l’Àrea de Serveis Socials, Educació, Participació Ciutadana, Joventut, Interculturalitat i Igualtat.

Les entitats que vulguin optar a les ajudes tenen fins al dia 25 de setembre per a presentar la sol·licitud a través del registre electrònic.

Aquesta nova convocatòria, dotada amb 100.000 euros, té com a objectiu donar suport a les entitats que vulguin realitzar millores en les següents àrees:

- Comunicació i difusió de l’entitat

- Transformació digital

- Voluntariat

- Protecció de dades

- Prevenció de riscs laborals

Per a més informació i detalls sobre la convocatòria, es pot consultar la pàgina web de l’Ajuntament de Palma o posar-se en contacte amb el Departament de Participació Ciutadana.

Aquesta convocatòria reflecteix el compromís de l’Ajuntament de Palma amb el reforçament de la participació ciutadana i el suport a les associacions veïnals en la seva tasca de millora de la qualitat de vida a la comunitat.

 

Data darrera modificació: 13 de setembre de 2023