Publicador de continguts


L'Ajuntament obre les inscripcions per als casals de barri només en format en línia


21 de desembre de 2020

Palma, 21 de desembre de 2020- L'Ajuntament de Palma obre avui el termini per a formalitzar les inscripcions de les diferents activitats que es faran el pròxim trimestre als casals de barri de gestió municipal. Són els de Santa Catalina, el Jonquet, Son Espanyolet, Sant Agustí, S'Escorxador, Son Cotoner, Pere Garau, Son Gotleu i Son Espanyol..

A causa de la situació d'alerta sanitària en què ens trobam per mor de la pandèmia del covid-19 i fins que no millori la situació, les activitats que s'oferiran seran totes en format en línia. Aquesta decisió de suspendre temporalment les activitats presencials pretén protegir les persones usuàries minvant la seva possible exposició al virus.

En funció de l'evolució del covid-19 no es descarta començar a incorporar activitats presencials sempre que la situació d'emergència sanitària ho permeti.

En total s'hi ofereixen 28 tallers temàtics. Entre les novetats destaquen tallers nous com ganxet, Bollywood o l'hort ecològic. Es manté l'oferta d'idiomes amb un ample ventall (alemanya, francès, anglès, italià i català), esports (zumba, ioga, estiraments, sòl pelvià i Pilates), música (trompeta i ukelele), cuina (cuina vegetariana i real fooding) o tall i confecció.

Des d'avui i fins al pròxim 31 de desembre les persones que es vulguin inscriure ho poden fer a través de la plataforma en línia destinada a aquesta finalitat (https://civic.enginydigital.cat/palma/). Les inscripcions es faran sempre per Internet, encara que per a les persones que tinguin dificultats per a accedir-hi es facilitarà aquesta gestió presencialment als casals de barri, mitjançant el seu personal.


Documents

Programació

Data darrera modificació: 12 d’abril de 2023