Publicador de continguts


L'Ajuntament presenta el cartell musical de la Revetla amb un 43% de dones, 50% de grups locals i 6 places amb mesures inclusives


19 de desembre de 2018

Noguera: "Per primera vegada feim una Revetla inclusiva, perquè les persones amb discapacitat puguin gaudir de la festa; si volem una ciutat igualitària hem de fer que les festes també ho siguin."

Frade: "Vaig arribar fa quatre anys i hi havia una crítica generalitzada a Sant Sebastià; és molt complicat canviar una festa tan grossa, però crec que hem fet petites grans passes i és un orgull haver pogut programar aquestes festes."

Palma, 19 de desembre. El batle de Palma, Antoni Noguera; la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade; l'assessor musical de la Revetla, Miquel Ferrer; la portaveu municipal, Susanna Moll, i els representants de les tres emissores que tenen concerts programats amb motiu de les festes de Sant Sebastià 2019 -Cope (Xavi Bonet), 40 Principales (Miguel Vera) i Europa FM (Izaskun Goya)-  han presentat avui el cartell musical de la Revetla de Sant Sebastià 2019.

Noguera ha destacat que per primera vegada aquesta Revetla inclourà 6 places amb mesures inclusives, que permetran que tothom gaudeixi de la festa. El batle n'ha destacat la presència de grups locals i el fet que hi hagi més dones. "La presència d'un 43% de dones damunt l'escenari és un èxit". "Per primera vegada feim una Revetla inclusiva, perquè les persones amb discapacitat puguin gaudir amb la festa; si volem una ciutat igualitària hem de fer que les festes també ho siguin", ha dit. El batle ha explicat que a més es consolida un model d'aposta per la qualitat. "Presentam una oferta musical que pot agradar a totes les edats", ha dit.

Frade, per la seva banda, ha avançat que properament es presentaran altres aspectes de les festes. " Vaig arribar fa quatre anys i hi havia una crítica generalitzada a Sant Sebastià; és molt complicat canviar una festa tan grossa però crec que hem fet petites grans passes i és un orgull haver pogut programar aquestes festes", ha dit.

Ferrer ha destacat la importància que més del 93% dels grups no hagin actuat abans a la Revetla. "Vàrem fer una reunió oberta perquè es presentassin més ofertes i hem aconseguit que se'n presentassin 311; són un 7% més que l'any passat i un 34% més que fa dos anys", ha dit, i ha explicat que també s'havien duplicat ofertes tant nacionals com internacionals. "Volíem fer una programació popular i de qualitat i crec que ho hem aconseguit; combinam artistes consagrats amb propostes arriscades i innovadores i altres que estan triomfant a les plataformes digitals". Ferrer també ha destacat que s'ha vetlat per la qualitat tècnica i de so perquè siguin els adequats per als espais de la ciutat.

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022