Publicador de continguts


L'Ajuntament presenta el programa de Nadal amb prop d'una vuitantena de propostes


30 de novembre de 2020

Enguany es fa en format digital i s'hi s'aniran incorporant activitats constantment

Palma, 30 de novembre de 2020.- Ja està a l'abast de la ciutadania el programa de les Festes de Nadal 2020, que inclou prou d'una vuitantena d'activitats que es faran a Ciutat fins al pròxim dia 15 de gener. El document es divideix en nou eixos temàtics: betlems, esports, exposicions, familiar, música/espectacles, tallers, visites i reis/patges en què es recullen les propostes fetes per les diferents àrees de l'Ajuntament per a les pròximes setmanes.

Com a novetat enguany es presenta en format digital a través de l'enllaç: https://nadal2020palma.cat/, amb l'objectiu de fer una agenda viva en la qual es vagin incorporant actes a mesura que es vagin tancant, atesa l'actual situació pandèmica i les seves restriccions. És el cas de la festa de l'Estendard, malgrat no aparèixer inicialment al programa en els pròxims dies podria incorporar-s'hi. Encara no s'ha definit quin serà el seu format.

Un dels punts forts que recull és l'arribada dels patges reials que, per primera vegada, es farà en cinc llocs diferents de la ciutat els dies 30 de desembre, 2 i 3 degener. D'aquesta manera s'intenta fugir de les aglomeracions alhora que els patges s'acosten a diferents barriades de ciutat. Així, els patges recolliran les cartes dels menuts al parc de les Fonts, el parc Rosa Bueno, la plaça de Serralta, el parc Krekovic i la plaça de Cort. Pel que fa als Reis Mags, dia 5 de gener arribaran al Moll Vell, com és habitual, encara que enguany –a causa de les restriccions sanitàries vigents– es farà una cavalcada sense públic i que els ciutadans podran seguir en directe des de casa seva a través de la televisió autonòmica de les illes, IB3.

El gruix de les propostes fetes pel consistori són de tipus familiar amb diferents contacontes, gimcanes, jocs, tallers i d'altres. També trobam diverses exposicions, prop d'una desena de visites guiades, xerrades de diferents temàtiques i fins a cinc activitats de caràcter esportiu, entre les quals destaquen la Cursa Sant Silvestre Palma, que es farà el 27 de desembre al Castell de Bellver.

El programa té també un espai destinat als betlems, on proposa la visita de fins a 11 betlems de ciutat i un diorama. Recorda, a més, que la Bústia Reial ja és a Cort i hi serà fins al pròxim 4 de gener i que també podrem gaudir de la Fira de Nadal i Reis amb paradetes a la plaça Major, plaça d'Espanya, plaça de la Porta Pintada, la Rambla i via Roma.


Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022