Publicador de continguts


L’Ajuntament renova la passarel·la i la il·luminació del passeig de Cala Gamba


15 de febrer de 2024

La intervenció, que ha tingut un pressupost de 30.000 euros, s’ha consensuat amb els veïns

Palma, 15 de febrer de 2024.- L’Ajuntament de Palma, a través de l’Àrea d’Infraestructures, ha rehabilitat i renovat els elements comuns del passeig de Cala Gamba que es trobaven en mal estat per falta de manteniment en exercicis anteriors i l’efecte de les tempestes de finals de 2023.

Aquestes actuacions, que han tingut un pressupost de 30.000 euros, han consistit en la substitució de les passarel·les de fusta que es varen desprendre pel temporal i danyaren el paviment. Per això, a més, s’han renovat 220 metres quadrats de ferm amb la mateixa rajola que ja existia a la zona, s’han reparat els graons de baixada a la platja i, també, diversos trams del mur de pedra de marès.

Així mateix, s’ha aprofitat la intervenció per a renovar l’enllumenat de la zona, pintant o substituint les lluminàries i els suports que estaven trencats o danyats per l’òxid.

Aquests treballs, que han acabat aquesta setmana, s’emmarquen dins el programa de millora i conservació de les infraestructures de la Platja de Palma i han estat consensuats amb els veïns de la zona, els quals varen sol·licitar la intervenció per motius de seguretat.

Data darrera modificació: 15 de febrer de 2024