Publicador de continguts


L'EMT debat sobre 'Les perspectives de futur del transport públic'


21 de setembre de 2010

L'Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) ha celebrat avui la III Jornada tècnica del transport, organitzada per l'empresa pública. La jornada, que s'ha dut a terme al Centre de Cultura sa Nostra, ha tingut com a eix central les 'Perspectives de futur del transport públic'.


La jornada s'ha inclòs dintre del programa de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que avui estava dedicat al transport públic.


La batlessa de Palma, Aina Calvo, ha inaugurat la jornada. La jornada ha comptat amb representants de diferents empreses públiques de transport del país, com les de Barcelona, Bilbao o Lleida. S'han celebrat les següents ponències:


'Nous mètodes per vendre el nostre producte', a càrrec de Ioseba Uriarte Bilbao, responsable marketing, patrocinis i publicitat de Metro Bilbao.
'La tecnologia al servei de la informació al client en el transport públic', a càrrec d'Ana Monferrer Rosselló, responsable de coordinació de la programació i projectes d'operacions de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).
'El transport sostenible, una oportunitat per la ciutat', a càrrec de Pilar Vega Pindada, consultora i experta en transport públic i medi ambient.
' El paper dels consorcis al futur del transport públic', a càrrec de José Luis Cunillera Sánchez, gerent del consorci de transports de Lleida.

Programa de la Setmana de la Mobilitat


Dimecres 22 de setembre, Dia Sense Cotxes. Amb motiu del Dia Mundial sense Cotxes, es tallarà al trànsit el carrer Blanquerna de les 17.00 fins a les 20.00 hores. Es celebraran diferents castells infantils per als més petits, s'explicarà en què consisteix la iniciativa de compartir cotxe i es durà a terme el taller 'Aprenem a colcar amb bicicleta', que estarà adreçat a tothom, tant grans com petits.


La batlessa de Palma, Aina Calvo, farà entrega dels premis als cinc usuaris que més han emprat l'autobús el darrer any.


Tots els usuaris que aquest dia viatgin en transport públic i enviïn un sms o un correu electrònic participaran en el sorteig de 25 bicicletes. L'únic requisit serà contestar a la pregunta 'Quin és el nou combustible que ha baixat els fums a l'EMT?'.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023