Publicador de continguts


L’EMT Palma reforça els seus serveis dissabte per al partit de futbol entre el RCD Mallorca i el Real Betis


26 de gener de 2024

A la sortida el partit, quatre autobusos de reforç de l’EMT esperaran davant la porta de l’estadi, al camí dels Reis, per a dur els usuaris fins a la plaça d’Espanya


Palma, 26 de gener de 2024.- L’Ajuntament de Palma posarà en marxa el dissabte 27 de gener un dispositiu especial de reforç d’autobusos de l’EMT amb motiu del partit de futbol que disputaran el RCD Mallorca i el Real Betis a l’Estadi Mallorca Son Moix a les 21.00 hores.

L’EMT reforçarà les línies 8 i 33 per a atendre els usuaris que vagin al recinte esportiu i tornin al centre de Palma després del partit, amb l’objectiu d’agilitzar les entrades i sortides dels aficionats, afavorint els desplaçaments amb transport públic i limitant així les aglomeracions de vehicles privats.

Concretament, l’EMT reforçarà amb quatre vehicles més la línia 8, que va des del Sindicat a l’Estadi Mallorca Son Moix, les hores prèvies al partit. Aquests reforços se sumen als serveis habituals, que en aquella franja horària estan passant amb una freqüència mitjana de tretze minuts.

En acabar el partit, els usuaris podran accedir als autobusos tant de l’L8 com de l’L33 que estaran aparcats a la porta de l’estadi, al camí dels Reis. La línia 8 farà el seu recorregut habitual fins a l’àrea d’intercanvi del Sindicat, passant per la plaça d’Espanya. El reforç especial de la línia 33 serà parcial i acabarà el seu recorregut a la plaça d’Espanya, apropant els veïns del Camp Redó, S’Escorxador i altres pel corredor de General Riera i traslladant els usuaris que majoritàriament enllacen a l’àrea d’intercanvi amb altres línies per a anar a les seves destinacions.


Data darrera modificació: 12 de març de 2024