Publicador de continguts


L’EMT Palma reforçarà el servei d’autobusos per al partit RCD Mallorca - Real Sociedad diumenge que ve


16 de febrer de 2024

A la sortida del partit, els autobusos de reforç de l’EMT esperaran davant la porta de l’estadi, al camí dels Reis, per a dur els usuaris fins a la plaça d’Espanya


Palma, 16 de febrer del 2024.- L’Ajuntament de Palma posarà en marxa el diumenge dia 18 de febrer un dispositiu especial de reforç d’autobusos de l’EMT amb motiu del partit que disputaran el RCD Mallorca i la Real Sociedad a l’Estadi Mallorca Son Moix a les 18.30 hores.

L’EMT reforçarà les línies L8 i L33 per a atendre els usuaris que vagin al recinte esportiu i tornin al centre de Palma després del partit, amb l’objectiu d’agilitzar les entrades i sortides dels aficionats, afavorint els desplaçaments amb transport públic i limitant així les aglomeracions de vehicles privats.

Concretament, l’EMT reforçarà amb quatre vehicles més la línia L8, que va des del Sindicat a l’Estadi Mallorca Son Moix, les hores prèvies al partit. Aquests reforços se sumen als serveis habituals, que en aquella franja horària estan passant amb una freqüència mitjana de nou minuts.

En acabar el partit, els usuaris podran accedir als autobusos tant de l’L8 com de l’L33 que estaran aparcats a la porta de l’estadi, al camí dels Reis. La línia 8 farà el seu recorregut habitual fins a l’àrea d’intercanvi del Sindicat, passant per la plaça d’Espanya. El reforç especial de la línia 33 serà parcial i acabarà el seu recorregut a la plaça d’Espanya, apropant els veïns del Camp Redó, S’Escorxador i altres pel corredor de General Riera i traslladant els usuaris que majoritàriament enllacen a l’àrea d’intercanvi amb altres línies per a anar a les seves destinacions. Als reforços se sumen les freqüències del servei habitual de l’L8 en aquesta franja horària.

Data darrera modificació: 17 de febrer de 2024