Publicador de continguts


L’EMT reforça la línia A1 a l’aeroport per a traslladar i recollir els aficionats del RCD Mallorca que acudeixen a Sevilla a presenciar la Copa del Rei


4 d’abril de 2024

Tots els autobusos de l’EMT s’engalanen amb escuts del club i cintes vermelles

Palma, 4 d’abril de 2024.- El regidor de Mobilitat, Toni Deudero, ha avançat que l’EMT reforçarà el servei especial de la línia A1, de l’aeroport, tant dissabte per a traslladar els aficionats que es dirigeixin a Sevilla per a donar suport a l’afició del Mallorca com a la tornada diumenge, dia 7, a la capital balear. A més, ha engalanat els 180 autobusos de l’empresa amb llaços vermells i escuts del Mallorca.
En aquest sentit, la línia A1 es reforçarà dissabte, dia 6, entre les 04.00 h de la matinada i les 10.30 h, amb sortida des de la plaça d’Espanya i amb una freqüència de 25/30 minuts.
Per al diumenge, dia 7, l’EMT ha previst un altre servei especial de la línia A1 entre les 03.00 h i les 10.00 h, des de l’aeroport de Palma fins al passeig de Mallorca, amb una freqüència de 25/30 minuts.
Deudero també ha recordat que dissabte que ve es produiran diversos desviaments de línies d’autobusos amb motiu de la instal·lació d’una pantalla gegant a la plaça de la Reina perquè els aficionats puguin veure el partit de la final de la Copa del Rei.

Autobusos amb llaços i escuts del Real Mallorca
En la mateixa línia de suport al RCD Mallorca, l’empresa de transport engalana tots els seus autobusos urbans divendres i dissabte amb dos llaços vermells i escuts del Reial Mallorca, com a mostra de suport a l’equip i als seus aficionats.
A la presentació dels autobusos hi han estat presents Toni Deudero, el gerent de l’EMT, Juanjo Elías, i membres de la Unió de Penyes Mallorquinistes, amb la seva presidenta, Juana Mari Hernández, al capdavant, on s’ha tornat a expressar el suport de l’EMT i, per tant, de l’Ajuntament de Palma, al RCD Mallorca.

 

Data darrera modificació: 5 d’abril de 2024