Publicador de continguts


L'obra "Aeròlits" de Guillem Portell ha estat la guanyadora del concurs de la Cavalcada dels Reis


25 d’octubre de 2019

S'hi han presentat un total de 32 propostes

El guanyador s'endurà el guardó Antoni Socias i una dotació econòmica de 600 euros


Palma, 24 d'octubre de 2019.- El jurat del Concurs de Cartells Antoni Socias Cladera s'ha reunit avui matí per a escollir la imatge que representarà la Cavalcada dels Reis Mags a Palma el 2020. La convocatòria ret homenatge a qui va ser director artístic de la Cavalcada a Ciutat entre els anys 2010 i 2018, un temps en què va contribuir a la millora de la seva qualitat participativa.

En total s'han presentat 32 cartells, dels quals ha estat escollida per unanimitat l'obra "Aeròlits", de Guillem Portell Català. El jurat ha estat compost per la directora general de Participació Ciutadana, Clàudia Costa, la directora general d'Arts Visuals, Aina Maria Bauzà, Maria Dulce Reynès, en representació de l'Escola Superior Balear de Disseny, i el director artístic de la Cavalcada dels Reis 2020, Daniel Puig.

L'obra, que també serà la portada del programa d'activitats de les festes de Nadal de 2019 a Palma, s'endurà el guardó Antoni Socias, així com una dotació econòmica de 600 euros (als quals s'haurà de descomptar el corresponent IRPF).

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022