Publicador de continguts


L'obra "Festa nostra", de Maria Llauradó Estrany, ha estat la guanyadora del concurs de cartells de les festes de Sant Sebastià 2020


27 de novembre de 2019

S'hi han presentat un total de 69 propostes

El premi està dotat amb 800 euros

 

Palma, 26 de novembre de 2019.- El jurat del Concurs de Cartells de les Festes de Sant Sebastià s'ha reunit avui matí per a escollir la imatge que representarà les festes de Palma el 2020.

En total s'hi han presentat 69 cartells, 7 dels quals en representació d'un grup, escola o entitat sense ànim de lucre. L'obra Festa nostra, creació de Maria Llauradó Estrany, ha estat escollida entre totes les propostes. El jurat ha estat compost pel regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, la directora general de Participació Ciutadana, Clàudia Costa, Maria Dulce Reynés, en representació de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de les Illes Balears, la il.lustradora Maria del Mar Riera, Miquel Ferrer, representant de RataCultura (el servei d'assessorament musical contractat amb motiu de les festes de Sant Sebastià), i Mercè Borràs, en representació de la Federació de les Associacions de Veïns de Palma.

L'obra, que també serà la portada del programa de festes, se'n durà un premi de 800 euros (dels quals s'ha de descomptar el corresponent IRPF)

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022