Publicador de continguts


L'obra "Reis d'Orient a Palma", de Rubén Moisés Chacón Gutiérrez, ha estat la guanyadora del concurs de cartells de la Cavalcada dels Reis


14 de desembre de 2022

Palma, 14 de desembre de 2022.- El jurat del Concurs de Cartells Antoni Socias Cladera s'ha reunit per a escollir la imatge que representarà la Cavalcada dels Reis d'Orient a Palma el 2023.

La convocatòria ret homenatge a qui va ser director artístic de la Cavalcada a Ciutat entre els anys 2010 i 2018, un temps en què va contribuir a la millora de la seva qualitat participativa.

En total s'hi han presentat 56 propostes, dels quals ha estat escollida l'obra Reis d'Orient a Palma, de l'artista Rubén Moisés Chacón Gutiérrez. El jurat ha estat compost per una representació de nins del Consell de la Infància de la ciutat que, per tercer any consecutiu, han escollit per votació aquella imatge que més els ha agradat.

L'obra guanyadora se'n durà el guardó Antoni Socias, així com una dotació econòmica de 600 euros (als quals s'ha de descomptar el corresponent IRPF).

Rubén Moisés Chacón Gutiérrez, va néixer l'any 1993, és resident a Marratxí i va cursar estudis a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de les Illes Balears.

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2022