Publicador de continguts


La Junta de Govern ha aprovat la contractació de 7 dels 14 artistes que actuaran per Sant Sebastià


1 de desembre de 2021

Palma, 1 de desembre de 2021.- La Junta de Govern ha adjudicat avui alguns dels contractes dels artistes que actuaran a les festes de Sant Sebastià 2022. Es tracta de 7 artistes (dels 14 que s'acabaran d'adjudicar les setmanes vinents).

Entre els caps de llistes trobam grups com La Casa Azul, Cariño, Natalia Lacunza, Roba Estesa, Princesesbarbudes, Al-Mayurqa i Qanarusa.

El regidor Alberto Jarabo ha explicat que "en vista a les pròximes festes, el consistori ha apostat per un canvi de model amb el qual pretén perllongar les activitats que es fan a la ciutat més enllà de la festa de la Revetla amb concerts que es faran al llarg de dues setmanes."

Així mateix, se segueix apostant per la qualitat artística amb presència de grups de referència en l'àmbit nacional i internacional, gràcies al servei d'assessorament musical que treballa juntament amb els tècnics de l'Ajuntament i que ha tingut en compte que sigui una programació de qualitat i heterogènia que pugui representar els gusts de la majoria ciutadans de Palma.

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2022