Publicador de continguts


La Policia Local aixeca un atestat per circular a 154 km/h a l’avinguda de Mèxic quan la velocitat màxima és de 40 km/h


24 de gener de 2024

Palma, 24 de gener de 2024.- La Policia Local de Palma, durant la roda de premsa celebrada aquest dimecres, ha explicat les diferents actuacions realitzades pels agents durant els darrers dies.

En primer lloc, la Policia Local ha informat sobre l’atestat policial aixecat el dia 18 passat a les 01.08 hores de la matinada quan en un control es va detectar un vehicle que circulava a 154 quilòmetres per hora per un carrer amb velocitat màxima permesa de 40 quilòmetres per hora.

En concret, i segons l’atestat, els agents varen establir la matinada del dia 18 passat, un punt estàtic de control de velocitat a l’avinguda de Mèxic en sentit al carrer de Manuel Azaña. En un moment donat varen observar que un turisme conduïa a una velocitat excessiva, molt superior a la permesa per a aquesta via.

El cinemòmetre va captar que el vehicle circulava a 154 km/h, en una via urbana quan la velocitat màxima permesa és de 40 km/h.

Atesa aquesta irregularitat, els agents varen informar l’autoritat judicial de la instrucció de l’atestat policial per aquests fets.

Presumpte delicte de robatori amb violència

D’altra banda, la Policia Local ha informat que el dia 22 de gener passat a les 22.50 hores, agents policials varen ser avisats d’un presumpte robatori amb violència a un vianant al carrer de Joan Bauzà.

Després d’anar al lloc del succés, dos testimonis els varen informar que una persona que encara estava estirada a terra havia estat víctima d’un robatori. L’agressor va fugir després de donar diverses puntades de peu a l’agredit. Després de ser preguntat pels fets, la víctima va assegurar que li havien robat la cartera i un telèfon mòbil.

En comprovar les ferides sofertes, una ambulància va traslladar el ferit a l’hospital de Son Espases.

Després d’efectuar una batuda per la zona, els agents varen localitzar un home la descripció del qual coincidia amb la del presumpte autor de l’agressió.

En identificar-lo, va treure de la butxaca dos telèfons mòbils, encara que no va poder desbloquejar-ne un, ja que era el que presumptament havia robat a la víctima. A més, presentava sang als artells d’una de les mans i restes de sang en una de les sabatilles.

Els agents varen detenir el presumpte agressor.

Robatori amb violència

La Policia Local va haver d’actuar el dia 19 passat cap a les 00.07 hores al carrer de l’Escola Graduada després d’un accident entre un turisme i un patinet elèctric.

Pel que sembla, després de l’accident, el conductor del patinet elèctric va fugir, i va ser localitzat posteriorment a la plaça d’Alexandre Jaume. L’home presentava diverses ferides a la cara i el patinet estava trencat.

Alhora, una altra unitat policial va informar que a l’avinguda de Gabriel Alomar i Villalonga, una persona els havia informat que minuts abans, al carrer de l’Escola Graduada, havia patit un intent de robatori pel mètode de l’estrebada per part d’un conductor d’un patinet elèctric, encara que no va poder robar res atesa la resistència de la víctima.

Amb totes aquestes dades i la seva descripció, els agents varen procedir a la detenció del conductor del patinet elèctric, que estava indocumentat. Al mateix temps, va ser traslladat a Son Espases perquè li curassin les ferides.

Data darrera modificació: 24 de gener de 2024