Publicador de continguts


La programació de nadal omplirà palma d'activitats des del proper dia 3 de desembre fins el dia 6 de gener


2 de desembre de 2010

Amb un pressupost més reduït, es comptarà amb una gran oferta d'activitats i una Cavalcada de Reis amb major nombre de comparses


El tinent de batlessa i regidor de l'àrea de benestar social, treball, participació i cultura, Eberhard Grosske, ha presentat avui en roda de premsa el programa de festes de Nadal 2010, acompanyat per Maria Magdalena Frau, representant de Gesa- Endesa i d'Antonio Sánchez, representant d'El Corte Inglés, ambdós patrocinadors de les festes.


Grosske ha explicat que la voluntat de Cort ha estat la de fer un programa de festes per a tots els públics, que ompli els carrers del major nombre d'activitats possible i que resulti atractiu tant per als ciutadans i ciutadanes de Palma com per als visitants que poden estar a la ciutat durant les dates de Nadal.


Activitats del programa de festes

Les diferents activitats que conformen el programa són el resultat de la suma de la feina de diferents àrees municipals i de col.laboradors externs, el que comporta al programa una major varietat. En aquest sentit, la Regidoria de Participació Ciutadana és responsable de:

.Nit de Cap d'Any: enguany comptarà amb un speaker, l'actuació del grup Revert i un Dj pel final de festa, fent que la música i les celebracions comencin a les 22'30 hores, creant així l'ambient festiu de cara a la mitja nit.


.Betlem dels oficis artesans: que estarà instal.lat al vestíbul de Cort del 3 al 6 de gener.


.Cavalcada de Reis: amb un pressupost més reduït que l'any passat, la Cavalcada comptarà amb un major nombre de comparses i participants, que faran més vistosa la desfilada pel que fa als elements a peu de carrer. Així mateix, per a l'edició del 2010 es mantindran les novetats implantades l'any anterior de l'entrega de cartes directament als carters reials durant la cavalcada i intercanvi de xumets per un petit regal. D'altra banda, Grosske ha anunciat que Palma espera l'arribada dels Patges Reials el proper dia 29 de desembre.

Altres activitats destacades del programa de festes de 2010 és la novetat de la pista de gel instal.lada per IBI Comerç al Parc de Ses Estacions, la reedició de la Cursa Infantil de Reis el dia 5 de gener al carrer Blanquerna i l'encesa de llums el proper divendres dia 3 a les 18'30 hores, amb l'actuació prèvia de la Banda Municipal de Música.


Maria Magdalena Frau, representant de Gesa- Endesa ha manifestat la seva satisfacció per poder col.laborar un any més amb les Festes de Nadal, i ha aprofitat per recomanar a tots els ciutadans i ciutadanes de Palma que intentin fer un consum elèctric responsable durant aquestes festes, utilitzant il.luminació de baix consum i comprant els materials elèctrics a establiments que proporcionin totes les garanties de seguretat indispensables.


Per la seva banda, Antonio Sánchez, representant d'El Corte Inglés, ha mostrat el seu agraïment per poder participar novament a les festes de Nadal, i ha destacat la importància de que els carrers de Palma s'omplin d'activitats que contribueixin a crear un esperit festiu per a totes les persones de Palma.


Finalment, el regidor de Participació Ciutadana ha fet entrega del premi de 600€ a Carlos Mendoza, guanyador del concurs de cartells de la Cavalcada 2011 per la seva obra Magicoplásticos.


El programa de festes complet pot ser consultat des d'avui mateix a la pàgina web de participació ciutadana: www.participaciopalma.cat


La programació de nadal omplirà palma d'activitats des del proper dia 3 de desembre fins el dia 6 de gener


La programació de nadal omplirà palma d'activitats des del proper dia 3 de desembre fins el dia 6 de gener

Data darrera modificació: 23 de març de 2023