Publicador de continguts


La setmana que ve se celebraran les taules sectorials per a definir els possibles usos de les galeries de la plaça Major


28 de novembre de 2020

Palma, 28 de novembre de 2020.- Els pròxims dies 1, 2 i 4 de desembre se celebraran les taules sectorials, en el marc del procés participatiu per a definir els usos de les galeries subterrànies de la plaça Major. En total s'han organitzat tres taules sectorials en què participaran trenta-una entitats de caràcter social, veïnal, comercial, infantil i juvenil que representen de manera plural la societat de Palma.

Hi assistirà un portaveu de cada entitat que prèviament haurà recollit les aportacions de tots els integrants per tal de poder exposar-les el dia de la taula. Es donaran a conèixer els objectius generals envers el futur de les galeries, explicant les línies estratègiques i comentant les conclusions generals extretes de totes les taules celebrades.

Les taules començaran a les 10 del matí i tindran una desena d'integrants.

Dimarts dia 1 de desembre se celebrarà la primera, que reunirà ARCA, Orgull Llonguet, Fundació Gadeso i JAM pel que fa a entitats ciutadanes; AFEDECO i Fundació Vicenç Ferrer hi participaran com a comerciants; FVVCP, AV Banc de l'Oli, AV Calatrava - Monti-sion - Santa Clara i AV Canamunt com associacions veïnals i, finalment, l'AMIPA de l'Escola Graduada hi participarà com a representant d'infants i joves.

El dimecres dia 2 serà el torn de les següents entitats ciutadanes: Palma XXI, Músics del Carrer (AMCM) i Ciutat per a qui l'habita. Pel que fa a comerciants hi participaran PIMECO i S'Altra Senalla. Les associacions veïnals presents seran AV la Calatrava, AV la Seu, AV Porta de Santa Margarida i AV Sa Llotja-Born, mentre que l'AMIPA del CEIP Aina Moll ho farà en representació d'infants i joves.

La darrera taula tindrà lloc el divendres 4 i comptarà amb Amics dels Llaços Grisos, COAIB i EAPN Inclusión Social com a entitats ciutadanes; pel que fa a comerciants hi seran PIMEM i la Cambra de comerç. Respecte de les associacions veïnals hi participaran FAAVV, AV San Jaime, AV Sant Nicolau i AV Puig de Sant Pere. En darrer lloc, el Consell de la Joventut de les Illes Balears hi serà present en representació d'infants i joves.

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022