Publicador de continguts


Les obres de millora de Santa Catalina finalitzaran a mitjan desembre


27 d’octubre de 2010

Les obres de millora urbana de Santa Catalina, que s'iniciaren el passat mes de juliol, finalitzaran a mitjan desembre, un mes abans del que s'havia previst. Aquestes obres, que s'executen amb ajuda del segon Pla E, suposen una inversió d'1,4 milions d'euros al barri de Santa Catalina per a modernitzar aquesta zona i han generat 45 nous llocs de feina.


En aquests moments, les obres estan executades en un 75%. Actualment, queden per dur a terme el soterrament dels contenidors, que se situaran als carrers de Caro i d'Anníbal; les connexions de les canalitzacions, la instal.lació dels nous fanals i la pavimentació de les cruïlles i la intersecció entre el carrer de la Fàbrica i el carrer del Comte de Barcelona.


El projecte de millora urbana de Santa Catalina, preveu, entre d'altres, la renovació de la xarxa de drenatge de pluvials, la renovació de la xarxa d'aigua potable, la substitució del clavegueram, la instal.lació de nou mobiliari urbà per a conviure, la instal.lació d'enllumenat públic, millores a l'accessibilitat, la dotació de nous paviments al carrer preparats tant per a vianants com per a trànsit rodat, millores a la jardineria, nous contenidors soterrats i el soterrament de línies de baixa tensió i telefonia.


L'obra s'executa per fases. L'accés a tots els portals i locals de la zona sempre ha quedat garantit. El trànsit s'ha anat restringint segons la zona on s'estava actuant. Cal destacar que el juliol es va retirar un monòlit que es col.locà l'any 1998 en homenatge a la feina que ha fet per a la barriada el Montepío de Previsión del Arrabal, que la constructora que executa les obres restaura i tornarà a col.locar a la intersecció entre el carrer de la Fàbrica i el carrer del Comte de Barcelona, quan acabin les obres.


Les obres de millora de Santa Catalina finalitzaran a mitjan desembre


Les obres de millora de Santa Catalina finalitzaran a mitjan desembre


Data darrera modificació: 23 de març de 2023