Publicador de continguts


Llorenç Bauzá es reuneix amb els educadors ambientals per a planificar les actuacions pedagògiques i informatives d’EMAYA


15 de febrer de 2024

El programa “EMAYA a l’Escola” arribarà aquest curs a 25.000 alumnes en més de 800 sessions

Palma, 15 de febrer de 2024.- El tinent de batle de Medi Ambient i president d’EMAYA, Llorenç Bauzá, s’ha reunit amb l’equip d’educadors ambientals de l’empresa municipal per a planificar les futures actuacions pedagògiques i d’informació que es desenvoluparan els pròxims mesos i per a agrair-los la seva labor.
Aquest equip, format per 18 educadors ambientals de diferents empreses i organitzacions col·laboradores, es dedica, principalment, a desenvolupar el programa “EMAYA a l’Escola” i a executar les diferents campanyes informatives a peu de carrer sobre els sistemes de recollida selectiva.
Pel que fa al programa als centres educatius, l’empresa municipal està oferint un total de 19 activitats de caràcter informatiu, lúdic, participatiu i de conscienciació mediambiental. Per a aquest curs escolar estan previstes més de 800 sessions als col·legis de Palma amb la participació de més de 25.000 alumnes.
Llorenç Bauzá, en aquest sentit, va agrair el treball dels educadors a les escoles, però també en les campanyes de comunicació destinades a millorar els índexs de recollida selectiva, com és el sistema porta a porta, que és un altre dels eixos prioritaris de l’estratègia ambiental de l’empresa. Aquestes campanyes, que es desenvolupen a les diferents barriades de la ciutat, serveixen per a informar i assessorar els veïns sobre els diferents sistemes de recollida de residus, així com per a aportar-los el material necessari per a facilitar l’esmentada recollida selectiva.

Data darrera modificació: 15 de febrer de 2024