Publicador de continguts


Més de 4.300 hores d’activitats i 3.400 places disponibles als casals de barri de l’Ajuntament de Palma


11 de setembre de 2023

Lourdes Roca: “Es mantenen els preus assequibles per a tots, 2 euros per hora i sessió. El nostre interès és que tots els barris tenguin activitats que cobreixin els diversos interessos”


Palma, 11 de setembre de 2023 - Lourdes Roca, tinenta de batle i regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma, ha presentat el Programa d’activitats als casals de barri per al curs escolar 2023-2024.

Aquest any, l’oferta municipal es realitzarà a 11 dels 34 casals de barri, incloent-hi dues noves incorporacions: Sant Jordi i l’Hostalot.

El programa ofereix més de 4.300 hores d’activitats, distribuïdes en una àmplia varietat de categories, des de les arts plàstiques i el benestar físic i psíquic fins a l’alimentació i la salut, la dansa, les activitats educatives i creatives, les activitats infantils i familiars, l’artesania, les manualitats, la restauració i les activitats físiques i les disciplines orientals.

En total, es posen a disposició de la comunitat 3.400 places per a participar en les diferents propostes.

 

Preus assequibles i bonificacions

Roca ha posat de manifest que “es mantenen els preus assequibles per a tots, 2 euros per hora i sessió. El nostre interès és que tots els barris tenguin activitats que cobreixin els diversos interessos. Això fa que la majoria de les activitats trimestrals, amb una durada de 22 hores, tenguin un cost d’aproximadament 44 euros per trimestre, depenent de la durada de l’activitat.”

A més, es mantenen les mateixes reduccions i bonificacions, que van des del 10% fins al 100%, incloent-hi descomptes per a persones menors de 26 anys, dones víctimes de violència de gènere, persones en situació d’atur, persones amb discapacitat igual o superior al 33%, així com aquells beneficiaris de la Renda Mínima d’Inserció (RMI), la Renda Social Garantida (RSG), pensions no contributives de jubilació o invalidesa i l’Ingrés Mínim Vital.


Millora en les inscripcions per a arribar a més persones

Les inscripcions començaran el dia 18 de setembre, tant en línia com de manera presencial. Com a novetat, entre el 18 i el 22 de setembre només es permetrà una inscripció per persona amb l’objectiu d’oferir oportunitats a més usuaris. A partir del 22 de setembre s’obrirà la inscripció a més d’una activitat i a més d’un casal, sempre que hi hagi places disponibles.

Una altra de les novetats d’aquest curs és el canvi en el programa informàtic de gestió dels casals de barri, que ara compta amb un web per a les inscripcions i la possibilitat de realitzar el pagament en línia directament.

 


Data darrera modificació: 12 de setembre de 2023