Publicador de continguts


Mercapalma exposa el seu model de gestió a la Conferència de la Unió Mundial de Mercats Majoristes que reuneix a 160 experts d'arreu del món


16 de setembre de 2010

Avui s'han iniciat a l'hotel Palas Atenea les ponències de la Conferència de la Unió Mundial dels Mercats Majoristes (World Union of Wholesale Markets) que reuneix aquests dies a Palma a 160 responsables de mercats de 30 països del món.


Mercapalma ha estat l'amfitriona d'aquesta Conferència que es celebra una vegada a l'any juntament amb l'empresa nacional Mercasa i que per tercera vegada s'ha celebrat a ciutats d'Espanya. Aquests dies Mercapalma exposarà la seva experiència en la implantació del model de gestió EFQM (European Foundation Quality Management), amb el què treballa des de ja fa cinc anys i que es basa en la satisfacció dels grups d'interès i en la millora contínua, com a eina per arribar a l'excel.lència. Aquest model tracta de crear valor a traves de la creativitat i la innovació a l'àmbit de la gestió empresarial amb la finalitat de provocar autèntics canvis amb la finalitat de provocar autèntics canvis que permetin ser més competitius.


Avui, la batlessa de Palma, Aina Calvo, ha participat a l'acte de benvinguda. Les taules rodones han comptat a més amb la participació del president de la patronal de Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercapalma, Antonio Sánchez. Demà, està previst que el gerent de Mercapalma, Juan Dueñas, participi a la cerimònia de clausura.


Cal recordar que fins divendres uns 160 responsables i experts intercanviaran iniciatives sobre el funcionament i la gestió de l'activitat dels mercats majoristes i minoristes. En concret, es debatran qüestions com les tendències de l'activitat majorista agroalimentària, la gestió medioambiental, la responsabilitat social i l'oportunitat de negoci, els formats comercials de futur, la nova conjuntura econòmica o la seguretat alimentària i la contribució dels mercats majoristes als hàbits alimentaris.


Al congrés assisteixen delgats de 28 països com Xina, Rússia, Holanda, Bèlgica, França, Regne Unit, Alemanya, Brasil, Estats Units, Sudàfrica i Austràlia, així com els mercats majoristes de totes les províncies espanyoles pertanyents a la Red Merca, entre els que es troba Mercapalma, coorganitzadora de l'esdeveniment.


Més informació i programa a www.mercapalma.es


Mercapalma exposa el seu model de gestió a la Conferència de la Unió Mundial de Mercats Majoristes que reuneix a 160 experts d'arreu del mónMercapalma exposa el seu model de gestió a la Conferència de la Unió Mundial de Mercats Majoristes que reuneix a 160 experts d'arreu del món


Data darrera modificació: 23 de març de 2023