Publicador de continguts


Mikel Erentxun, Doctor Prats i Marc Seguí actuaran a la Revetla de Sant Sebastià 2023


29 de desembre de 2022

Palma, 29 de desembre de 2022.- L'Àrea de Participació Ciutadana i Govern Interior ha decretat avui alguns dels artistes que actuaran a Palma amb motiu de la Revetla de Sant Sebastià 2023. Es tracta de set lots que corresponen a algunes de les actuacions de la plaça de Cort, la plaça de la Reina i la plaça Major. La resta d'artistes s'acabaran d'adjudicar els pròxims dies.

Entre els caps de llista aprovats avui trobam l'artista Mikel Erentxun, Doctor Prats, Marc Seguí o la Gramophone Allstar Big Band.

La regidora de Participació ciutadana i Govern Interior, Clàudia Costa, assegura que "des de l'equip de Participació Ciutadana es fa feina perquè la Revetla ofereixi al públic actuacions musicals de gran qualitat i de diferents estils, per tal de poder arribar als gusts musicals de tota la ciutadania". Costa hi ha afegit que "es continua apostant per la qualitat artística, amb presència de grups de referència en l'àmbit nacional i internacional, gràcies al servei d'assessorament musical que treballa juntament amb els tècnics de l'Ajuntament i que ha tingut en compte que sigui una programació de qualitat i heterogènia".

Plaça de Cort

MIKEL ERENTXUN

Mikel Erentxun serà el cap de llista d'aquesta plaça. Cantautor espanyol, va ser líder i vocalista de Duncan Dhu i des de l'any 1992 actua en solitari. L'artista recorrerà els temes del seu darrer treball, El vuelo de Mikel Erentxun 35 años después, una compilació de gairebé quatre dècades amb les cançons més conegudes de l'artista

DOCTOR PRATS

Parlar de Doctor Prats és parlar de la revolució de la música en català. Amb set anys de trajectòria ja tenen quatre àlbums al mercat. Capaços de mesclar estils tan diversos com el pop, la cúmbia, el reggae, l'ska, el rock, l'electroswing o el dubstep, Doctor Prats du el mestissatge a un altre nivell. El seu directe, Pel Cantó Bo Tour, és un dels més potents del panorama musical, un directe sorprenent, dinàmic i enèrgic que no deixa ningú indiferent i del qual tot el públic és partícip.

THE GRAMOPHONE ALLSTARS BING BAND

The Gramophone Allstars és una banda de la Bisbal d'Empordà que fusiona ritmes jamaicans i afroamericans. Liderada pel saxofonista Genís Bou, està formada per músics destacats del jazz català, com ara Vic Moliner, Lluc Casares, Pere Miró o Judit Neddermann. La Gramophone All Stars ha passat per festivals de pop i de jazz, i ha col.laborat amb grans artistes.

L'any 2014 va llançar el disc Jazzmaica, en què recomponen el camí que varen seguir els músics jamaicans del segle passat en descobrir el soul, el funk o el rhythm and blues.

Plaça de la Reina

MARC SEGUÍ

Nascut a Palma l'any 1998, s'introdueix a l'escena musical l'any 2019 amb el llançament del senzill Si nos vamos, un dels seus majors èxits. L'estil musical del mallorquí es caracteritza pel to personal i la diversitat, ja que recull trets del pop més actual, de l'indi i del lofi, sota una estètica colorista i divertida.

Plaça Major

Aquest espai manté la seva essència i acollirà actuacions de música tradicional mallorquina que permetin la ballada popular.

SEDAÇ

Pere Joan i Manel són l'ànima de Sedaç. Començaren l'any 1993 participant en ballades populars i ara han creat aquest nou projecte musical, més potent i innovador, en el qual els acompanyen diferents músics.

BALLUGALL

Ballugall neix a principis del 2011 a Pollença, fruit de les ganes d'un grup de joves apassionats de sonar junts les músiques tradicionals de les nostres illes. El grup es crea amb l'objectiu principal de reviure el projecte Racó de Tramuntana.

Poc temps després comencen a compondre les seves pròpies cançons, tenint sempre en compte la capacitat de les peces per a ser ballades i la seva estructura perquè els balladors en puguin gaudir al màxim.

Data darrera modificació: 6 de març de 2023