Publicador de continguts


Nathy Peluso actuarà aquesta nit a l'Auditorium de Palma


15 de juliol de 2021

L'actuació és la darrera dels Concerts d'Estiu organitzats pel consistori

Palma, 15 de juliol de 2021.- L'artista Nathy Peluso actuarà avui a les 20 h a l'Auditorium posant el punt final als Concerts d'Estiu organitzats per l'Ajuntament de Palma. És un dels caps de cartell de les actuacions que es fan i el seu origen es troba als concerts de la Revetla de Sant Sebastià que varen haver de ser cancel.lats a causa de les restriccions sanitàries del covid-19.

Nascuda a l'Argentina ara fa vint-i-sis anys, ha esdevingut una de les figures clau de l'escena musical actual. L'octubre passat presentà el seu darrer treball Calambre, després de l'èxit del llançament de Sana sana. La intensa influència de la música popular llatinoamericana i el seu poder com a artista vocal, capaç de transmetre tota una gamma de sensacions, són aspectes fonamentals en l'èxit de l'artista

Ha esdevingut una de les artistes més rellevants de la seva generació. Les seves composicions fusionen una mescla de gèneres musicals com el hip hop, el jazz o el folklore llatinoamericà. Això ha fet que rebi dues nominacions als Latin Grammy en la categoria de millor nova artista i millor cançó alternativa per Buenos Aires. Es tracta d'un concert amb taquilla solidària que té un preu simbòlic de 5 euros.

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2022