Publicador de continguts


PalmaActiva acull una nova sessió de les trobades empresarials, una iniciativa per a millorar la xarxa de contactes


10 d’octubre de 2023

Una quinzena d’assistents han participat avui en les trobades empresarials de PalmaActiva

La regidora d’Economia i Comerç, Lupe Ferrer, i el director general d’Autònoms, Juan A. Tormo, han donat la benvinguda als assistents

Palma, 10 d’octubre-. Una quinzena d’assistents han participat avui en les trobades empresarials de PalmaActiva, una iniciativa que pretén facilitar l’intercanvi d’informació, millorar la xarxa de contactes, augmentar la visibilitat i generar negoci entre empreses.

Des de PalmaActiva es promouen aquestes accions de networking, ja que les xarxes de relacions professionals són fonamentals per a ajudar a fer créixer els negocis, i un dels objectius de PalmaActiva és el d’ajudar a l’empresariat de Palma.

Durant aquestes sessions es presenten els negocis i després s’estableixen contactes per a intercanviar informació i descobrir possibles formes de col·laboració. A la part final de la trobada, es continuen els contactes d’una manera més informal al voltant d’un cafè.

Lupe Ferrer, regidora d’Economia i Comerç, i Juan Antonio Tormo, director general d’Autònoms, han donat avui la benvinguda a les persones assistents. Ferrer ha afirmat: “Des de PalmaActiva aquest equip de Govern farà que aquestes trobades es facin més sovint, ja que pensam que són fonamentals per a les persones emprenedores i per a les empreses, ja que aquests intercanvis enforteixen aliances”. Ferrer també ha destacat que PalmaActiva vol ser el punt de referència per als autònoms de Palma i que l’entitat està a la seva disposició per a ajudar-los en tot el que necessitin.

Més informació sobre les trobades empresarials: https://web.palmaactiva.com/empresa/crear-una-empresa/encuentros-empresariales/

Data darrera modificació: 24 de novembre de 2023