Publicador de continguts


PalmaActiva organitza 5 jornades de selecció de personal durant el mes d’abril


1 d’abril de 2024

A la convocatòria s’hi varen presentar 281 aspirants

Centauro Rent a Car, Four Seasons-Hotel Formentor, OK Mobility, Universal Beach Hotels i Burger King ofereixen més de 200 llocs de feina

Palma, 01 d’abril de 2024.- PalmaActiva organitza durant el mes d’abril jornades de selecció de personal per a les companyies Centauro Rent a Car, Four Seasons-Hotel Formentor, OK Mobility, Universal Beach Hotels i Burger King. Aquestes empreses ofereixen més de 200 llocs de feina.

Les persones interessades a acudir a les entrevistes s’han d’inscriure des del web de PalmaActiva –s’ha de fer una preinscripció per a cada jornada a la qual es vulgui acudir.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que necessiten personal.

Durant aquestes jornades de selecció, PalmaActiva dona suport a les empreses en totes les fases del procés: donant difusió a xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. A més, cedeix un espai per a realitzar les entrevistes.

Lupe Ferrer, regidora d’Economia i Comerç, explica que “a més d’aquestes 5 jornades, el mes de maig tenim programades 2 jornades de selecció més”. L’edil afegeix que “amb aquestes jornades i amb el Mes de l’Ocupació i l’Agència de Col·locació, des de PalmaActiva oferim una intermediació laboral gratuïta i àgil per a cobrir les necessitats de personal de les empreses”.

Data darrera modificació: 3 d’abril de 2024