Publicador de continguts


Procés de selecció de l'entitat social per a l'encesa dels llums de Nadal 2018


5 d’octubre de 2018

L'Ajuntament de Palma vol aprofitar l'encesa dels llums de Nadal per a promoure els valors de solidaritat i cooperació entre tota la ciutadania, per la qual cosa cada any convida una entitat sense ànim de lucre i de caràcter social a encendre els llums de Nadal de la ciutat, juntament amb el batle.

Per aquesta raó ¿si hi ha alguna entitat social que, per la seva tasca, mereixi la visibilització i el reconeixement de tota la ciutadania¿, s'obre el següent procés participatiu.

Es convoca totes les entitats socials que hi estiguin interessades que enviïn el seu nom i el motiu pel qual en fan la proposta, a l'adreça electrònica tufaspalma@palma.cat o a través del Registre municipal.

La data límit per a rebre propostes és el 14 d'octubre.

Un cop rebudes les propostes, l'Àrea de Participació Ciutadana realitzarà una votació del 17 al 28 d'octubre a través del portal tufaspalma.cat, amb les que compleixin els següents requisits:

. Estar inscrites al Registre municipal d'entitats ciutadanes.

. No tenir ànim de lucre, estar legalment constituïdes, treballar per a la millora de la inclusió i la cohesió social, del benestar col.lectiu i/o amb la finalitat de cobrir o visibilitzar necessitats de col.lectius en situació de vulnerabilitat o d'exclusió social.

. No haver estat triades per a encendre els llums de Nadal en edicions anteriors.

Quedaran excloses d'aquesta proposta les entitats de caire polític, sindical, empresarial o comercial; les de culte o pròpies d'una confessió religiosa i les que promoguin accions de caràcter racista, sexista, lgtbfòbiques, xenòfobes, d'apologia del terrorisme, del feixisme, o que atemptin contra els drets humans o la dignitat de les persones o dels animals.

Es designarà l'entitat més votada per part de la ciutadania.

L'encesa dels llums de Nadal serà el dijous, 22 de novembre, a les 19 h a la pl. Joan Carles I.


Data darrera modificació: 13 de març de 2023