Publicador de continguts


Set espectacles protagonitzaran l'encesa dels llums de Nadal d'enguany


10 de novembre de 2022

Palma, 10 de novembre de 2022.- La regidora de Participació Ciutadana i Govern Interior, Clàudia Costa, la directora general de l'Àrea, Irene Sánchez, i la directora tècnica dels espectacles, Elisa Martínez, han presentat avui el programa d'activitats que es faran amb motiu de l'encesa de llums de Nadal d'enguany. Es tracta de dos dies de programació plens d'instal.lacions i espectacles que es desenvoluparan el divendres 18 i el dissabte 19 de novembre en diferents sessions.

El moviment ha estat la inspiració, combinat amb la llum i el millor de les arts escèniques i les arts visuals. L'objectiu és descobrir el llum a través de la dansa, la música i els viatges, la natura, les matemàtiques, la ciència i l'univers.

L'encesa 2022 aposta tant per la tradició com per la creativitat i la innovació, amb dos dies plens d'instal.lacions i espectacles sorprenents.

"L'encesa dels llums de Nadal és una de les poques festes que es va mantenir, malgrat la pandèmia, reafirmant el compromís de l'Ajuntament amb el sector artístic i amb la ciutadania", ha explicat la regidora Clàudia Costa. "Ara, enguany, recuperam la normalitat i ho feim amb uns espectacles plens d'il.lusió per a donar el sus a les festes de Nadal. Ho farem durant dos dies perquè hem comprovat que és una fórmula que funciona i que permet a les famílies passejar i gaudir de la festa defugint les aglomeracions".

La programació inclou set espectacles diferents, que es duran a terme a diferents ubicacions del centre de ciutat i a diversos punts del parc de la Feixina i tots tenen el llum com a protagonista.

L'acte de l'encesa tindrà lloc a la plaça de la Reina el mateix dissabte 19. A les 20 h es farà el compte enrere. L'associació Gira-sol ha estat l'entitat escollida per la ciutadania a través d'un procés participatiu posat en marxa per l'Àrea al portal web TufasPalma. Aquesta entitat, que fa feina amb persones amb problemàtiques de salut mental, posa en marxa la transformació social en la recerca de justícia i igualtat d'oportunitats per a les persones a través de projectes socials.


Data darrera modificació: 20 de desembre de 2022