Publicador de continguts


Torna el cicle de microespectacles Zona Restringida, els pròxims 23, 24 i 25 de gener


21 de gener de 2020

Palma, 21 de gener de 2020. Les festes de Sant Sebastià arriben enguany a tres districtes de ciutat: Nord, Llevant i Platja de Palma a través de Zona Restringida, el cicle de microespectacles que es realitzen en espais poc convencionals. Música, dansa i arts escèniques es traslladen a aquests tres barris de la ciutat els dies 23, 24 i 25 de gener.

En cadascun dels llocs, hi haurà un punt de trobada on els participants s'han de dirigir, ja que fins al darrer moment no saben exactament on es farà l'espectacle. Una oportunitat per a descobrir llocs de ciutat que normalment no es visiten i per a veure'n d'altres en un context diferent, formant part d'un espectacle. Aquest punt d'encontre estarà amenitzat pel grup Hot Creepers Feat Tinons.

Es faran tres sessions de cadascun dels espectacles: Romeu i Julieta 2.0 (microteatre), Fugir (dansa contemporània) i Rembetiki Companyia (música). Les actuacions seran a les 18.30, les 19.15 h i les 20 h, els dies 23, 24 i 25 de gener.

Dijous 23: Hipòdrom de Son Pardo. L'ambientació musical començarà a les 18 h i es prolongarà fins a les 20.30 h, aproximadament.

Divendres 24: la barriada Verge de Lluc en serà la protagonista. L'ambientació musical començarà a la plaça de la Mare de Déu de Lluc, a les 18 h, i es prolongarà fins a les 20.30 h, aproximadament.

Dissabte 25 de gener: l'indret triat per a tancar aquest cicle és Can Pastilla. L'ambientació musical començarà a les 18 h a la plaça de Pius IX, i es prolongarà fins a les 20.30 h, aproximadament.

La cabuda d'aquesta activitat és limitada. Per tant, cal reservar entrada amb anterioritat per a cada espectacle indicant la sessió a la qual es vol assistir. La reserva està oberta al web www.tresactivitatsculturals.com

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022