Publicador de continguts


La setmana que ve es comencen a posar a la venda les entrades per als Concerts d'Estiu


26 de maig de 2021

Enguany es faran 7 concerts amb cabuda limitada per mor de la pandèmia

Els espectacles varen ser ajornats a causa de les restriccions sanitàries i es faran els pròxims mesos de juny i juliol.

Palma, 26 de maig de 2021.- El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, i la directora general de Participació Ciutadana, Clàudia Costa, han presentat avui els Concerts d'Estiu, que es faran a la ciutat els pròxims mesos de juny i juliol.

Es tracta de 7 concerts amb cabuda limitada que se celebraran a diferents escenaris com Ses Voltes, el Trui Teatre o l'Auditorium. Recordem que les actuacions formaven part de la Revetla de Sant Sebastià i varen haver de ser ajornades a causa de les restriccions sanitàries del covid-19

A causa de la cabuda reduïda dels espais en què se celebraran, per a poder accedir als espectacles caldrà disposar d'una entrada que tindrà un preu simbòlic de 5 euros. Es tracta d'una taquilla solidària, els diners de la qual es destinaran a una associació que treballi amb afectats per la pandèmia. Un fet que, a més, ajudarà a garantir que la gent que reservi l'entrada assisteixi a l'espectacle.

Segons ha explicat el regidor Alberto Jarabo "tenim un cartell espectacular d'una gran varietat d'estils. Des de l'Àrea estam orgullosos de la feina feta per a aconseguir que la nostra ciutat pugui celebrar uns concerts amb artistes de renom."

El primer dels concerts tindrà lloc el pròxim 10 de juny al Trui Teatre. Serà a càrrec de La M.O.D.A. (La Maravillosa Orquesta del Alcohol). Els altres caps de llista són Miguel Poveda, que actuarà a l'Auditorium el dia 12 de juliol, mentre que el darrer concert es farà el 15 de juliol a l'Auditorium a càrrec de l'artista Nathy Peluso.

Els dies 18, 19 i 20 de juny tindrà lloc a Ses Voltes el cicle de concerts "Memòria Musical", en què diferents grups faran un repàs musical per les dècades dels 60, 70, 80 i 90.

També hi ha un espai destinat als músics locals, concretament els grups guanyadors del Concurs Pop Rock, que actuaran a Ses Voltes el dia 19 de juny.

  • 10 de juny 20 h - La M.O.D.A. (Trui Teatre) - Venda d'entrades 1 de juny a partir de les 12 h.
  • 17 de juny 21 h - Cicle de concerts "Memòria Musical", amb Glissando Big Band. Un viatge als 60 i 70 (Ses Voltes) - Venda d'entrades 7 de juny a partir de les 12 h.
  • 18 de juny 21 h - Cicle de concerts "Memòria musical", amb Papa Topo. Un viatge als 80 (Ses Voltes) - Venda d'entrades 7 de juny a partir de les 12 h.
  • 19 de juny 21 h - Cicle de concerts "Memòria Musical", amb Sexie Sadie's, Time Machine Ensemble. Un viatge als 90 (Ses Voltes) - Venda d'entrades 7 de juny a partir de les 12 h.
  • 20 de juny 21 h - Concerts dels guanyadors del Concurs Pop Rock 2020: Dead Eye Wolves, Salvatge Cor i Sofia (Ses Voltes) - Activitat amb reserva prèvia d'entrades el 7 de juny a partir de les 12 h.
  • 12 de juliol 20 h - Miguel Poveda (Auditorium) - Venda d'entrades 15 de juny a partir de les 12 h.
  • 15 de juliol 20 h - Nathy Peluso (Auditorium) - Venda d'entrades 15 de juny a partir de les 12 h.

Les entrades es poden adquirir al web de l'Ajuntament, https://www.palma.cat, i també als webs oficials de l'Auditorium o el Trui Teatre. Es tracta d'entrades nominals amb un màxim de dues entrades per persona.


Data darrera modificació: 30 de maig de 2023